Sunday, November 1, 2009

How To Make A Mexican Rebozo

Il re

Che belle le domeniche autunnali,

sono le domeniche in cui ancora non ci annoiamo a stare "spalmati" sul divano, a non fare nulla...

Io personalmente d'inverno "cado in letargo" durante il fine settimana, certo, non è che dormo tutto il tempo, ma amo proprio tanto godermi la mia casetta, i miei affetti e soprattutto la mia cucina.



Ed è per questo che anche durante questa uggiosa domenica mi sono messa ai fornelli, dopo aver trovato al mercato dei fantastici funghi porcini.



Penso che il miglior modo per utilizzare il re dei funghi sia in una bella zuppa.



Eccola...


SOUP WITH MUSHROOMS AND POTATOES

Serves 4
:
  • 350 grams, 500 grams mushrooms
  • potatoes
  • 1 liter hot vegetable stock
  • 4 tablespoons extra virgin olive
  • 30 grams butter 1 clove garlic
  • parsley, salt and pepper to taste


PROCEDURE

Cut potatoes into cubes. Clean the mushrooms and Tagliaro in chunks.

In a saucepan over low heat fry the garlic and parsley with the oil and butter for 2-3 minutes.

Combine the mushrooms, salt and pepper. Increase heat and cook the mushrooms for several minutes.

Pour the broth and boiling potatoes.

Bake for about 1 hour and 45 minutes, or until you reach the desired thickness.

Serve with croutons and a drizzle of oil.


VOILA'!!!!





ps Thank you all for "wishes"

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